FILLERS

Vad är JUVEDERM?

 

Juverderm är en filler som består av vatten och Hyaluronsyra, en sockermolekyl, som bland annat produceras i hud och brosk hos människor och djur. I huden utfyller den tomrummet mellan ett nätverk av små kollagen- och elastintrådar. Hyaluronsyra spelar en viktig roll för hudens förmåga till att binda vatten och göra den tät och fast. Allt detta räknas som bindvävnad. Juverderm är inte permanent och tillhör den icke-kirurgiska kategori av hudfyllnadsmedel. Juvederm fillers finns med olika storlek på hyaluronsyramolekylen då olika behandlingsområden kräver olika konsistens för att ge ett bra och naturligt resultat.

Behandling med JUVEDERM fillers

 

Fillers har många användningsområden. Vissa patienter önskar fylliga läppar, en mera tydlig läppkontur eller ta bort rynkor runt munnen eller mjuka upp sura mungipor.

 

Andra vill fylla ut veck och linjer. Vissa vill skapa/återskapa volymen i kindben eller skapa en mer definierat käklinje.

 

I takt med att vi åldras reduceras mängden av hyaluronsyra i huden och huden får svårare att bevara fuktigheten. Faktorer som ålder, hormoner, sol, gener och livsstil är medverkande till att det uppstår linjer och rynkor och ansiktets volym ändras. Juvederm kan bidra till att återskapa volymen samt reducera fina linjer och rynkor.

Biverkningar med FILLERS

 

Efter en fillers behandling kan man bli öm, svullen och få blåmärken som försvinner inom några dagar.

 

Området som har blivit behandlat kan även känns lite hårt och knöligt, detta visar din behandlar dig hur du kan massera bort.

 

 

Inför din behandling med FILLERS

 

När du ska göra din behandling med fillers ska du vara frisk. Du får alltså inte ha feber eller en infektion i kroppen. Du ska inte ha aktiv herpes infektion, aktiv acne i injektions området, inte vara gravid eller amma.

 

Äter man Voltaren, Magnecyl, Ipren, Omega 3 eller liknande har man lättare för att få blåmärken i injektionsområdet.

Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171

070-4916200

FILLERS
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171
FILLERS
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171
FILLERS
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171