HIFU - ULTRAFORMER III

Vad är ULTRAFORMER III?

 

Ultraformer III är tredje generationen av maskiner som kombinerar en revolutionerande teknik där man kombinerar både HIFU  och MMFU-teknologi för att ge lyft och uppstramning av huden utan kirurgi.  MFFU-teknologin är unik for Ultraformer III och ser till att behandlingen målinriktas i både intensitet och djup varför den ger markant bättre resultat på ansikte och kropp än de maskiner som endast använder HIFU teknologi.

 

Ultraformer III är en KFDA, USDA, MDD och CE-godkänd behandlingsenhet.

 

 

 

Vad är MMFU?

 

HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound och MMFU står för Micro Macro Focused Ultrasound. Med högprecision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, till exempel 2, 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa fascian och en minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på och vad man vill uppnå med behandlingen.

ULTRAFORMER III behandlingar ansikte

 

Icke-invasivt ansiktslyft med Ultraformer III. Ultraljudsstrålarna genererar värme i underhuden och kollagenfibern kontraheras så att huden sträcks. Många förbättringar ses direkt efter behandlingen men efter 4 - 6 månader ses det slutliga resultat då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar.

 

De vanligaste behandlingarna i ansiktet är:

 

- Ögonbryn och panna

- Kinder

- Dubbelhaka, käklinje och hals

- Ansiktslyft

 

ULTRAFORMER III behandlingar kropp

 

Makrofokuserat ultraljud användas vid behandlingar på kroppen. Ultraljudet går djupare och har en högre intensitet. Det vill säga att man utöver att behandla huden också behandlar i det subkutana fettlagret och därvid selektivt kan ta reducera fettceller.

 

De vanligaste behandlingarna på kroppen är:

 

- Armar

- Armhålan

- Decolletage

- Mage

- Midjan

- Kärlekshandtag

- Ben

Biverkningar

 

Under behandlingen kan man uppleva ett lättare obehag i form av små stickningar i huden. Det förekommer ingen smärta efter behandlingen. Man kan få en lätt rodnad de första timmarna och det är vanligt med en lätt svullnad och pirrande känsla de första veckorna efter behandlingen.

Är metoden säker?

 

Ultraljud har använts inom medicinen i över 50 år och Ultraformer III är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Ultraljud för hud uppstramning har använts i över en halv miljon behandlingar världen över. Ultraformer III är den senaste utvecklingen inom ultraljudsbehandling.

 

Vem kan inte göra ULTRAFORMER III?

 

Du ska inte göra behandlingen om du har metallimplantat i behandlingsområdet eller har elektriska implantat i  kroppen. Du ska inte vara gravid eller amma och ej heller ha en pågående infektion.

 

 

Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171

070-4916200

HIFU - ULTRAFORMER III
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171
HIFU - ULTRAFORMER III
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171
HIFU - ULTRAFORMER III
Nybrostrand Kliniken- Bussmevägen 24, Nybrostrand 27171